Dames werkschoenen, veilig en comfortabel

Werkschoenen voor dames, veiliger en meer comfort

De vraag naar dames werkschoenen is de afgelopen jaren enorm gestegen. Deze werkschoenen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen, met een smallere pasvorm en een breed scala aan stijlen en maten. Populaire merken zoals Safety Jogger en Puma zijn bijzonder geliefd onder de dames.

Comfortabele en lichte werkschoenen zijn essentieel voor het voorkomen van voetproblemen. Ze helpen vermoeidheid te verminderen, vooral voor beroepen waarbij veel gelopen wordt. Sportieve dames werkschoenen zijn dan ook een uitstekende keuze.

S3 werkschoenen zijn verplicht in de bouwsector en zijn populair bij vrouwen die in deze sector werken. Ze bieden bescherming, zoals een stalen neus, gesloten hiel, antistatische eigenschappen, antiperforatie tussenzool en energie-absorberende hak. Bovendien hebben S3 werkschoenen een waterdichte schacht.

Vrouwen die veel lopen hebben meer baat bij lichtgewicht werkschoenen, zoals onze S3 dames werkschoenen. Ze zijn minder zwaar en daardoor comfortabeler om te dragen.

Om de juiste maat te bepalen, kunt u dezelfde maatvoering aanhouden als bij uw vrijetijdsschoenen. Neem bij twijfel contact met ons op voor hulp.

Voor hippe, sportieve werkschoenen kunt u ons assortiment Puma dames werkschoenen bekijken, verkrijgbaar in diverse kleuren.

Het is belangrijk om werkschoenen met de juiste normering te dragen, afhankelijk van uw beroep. Wij bieden voornamelijk S1P en S3 genormeerde werkschoenen, met een ondoordringbare zool en beschermende neus. Raadpleeg onze blog over veiligheidsnormeringen voor meer informatie.

Bij Wear2work vindt u de perfecte dames werkschoenen. Kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies of om schoenen te passen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.